Weekend cu teatru şi muzică corală la Primăvara Culturală Giurgiuveană

Weekend cu teatru şi muzică corală la Primăvara Culturală Giurgiuveană

După seria manifestărilor dedicate Zilelor Municipiului şi piesa de teatru a Trupei “Ex Toto Corde”, de vineri, 25 aprilie, Primăvara Culturală Giurgiuveană a continuat în weekendul ce tocmai a trecut cu alte două evenimente culturale. Este vorba despre piesa de teatru „Cocoşelul de tablă”, care a fost prezentată în premieră sâmbătă, 26 aprilie, în sala de spectacole a Centrului Cultural „Ion Vinea” de Clubul de Teatru Valah şi despre Festivalul Naţional Interconfesional de Muzică Corală Religioasă cu participare internaţională „Lumină din Lumină”, susţinut duminică, 27 aprilie, la Ateneul „Nicolae Bălănescu”.
„Cocoşelul de tablă” este cea de-a doua piesă pusă în scenă de echipa Clubului de Teatru Valah, după “Don Juan moare ca toţi ceilalţi”. Comedia scrisă şi regizată de Mihai Răboj şi jucată de tânăra trupă de amatori a reuşit să smulgă aplauze şi hohote de râs din partea giurgiuvenilor care au umplut sala.
Ziua de mâine, 29 aprilie, este dedicată dansului. Primăvara Culturală Giurgiuveană va aduce giurgiuvenilor un spectacol coregrafic cu ocazia Zilei Internaţionale a Dansului. Acţiunea se va desfăşura în Piaţa Unirii, începând cu ora 17,30.

Ultima modificare: 28.04.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Primăria Giurgiu mulţumeşte sponsorilor pentru sprijinul oferit de Zilele Municipiului

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.